Structuri complete din lemn

Ai o afacere care necesita un spatiu generos?

Acel spatiu larg, liber in care sa nu te lovesti de stalpi intermediari. Si ai vrea sa il obtii si la un cost mic, asa-i?
Solutia cu care noi venim sa va indeplinim aceste cerinte sunt halele din lemn prefabricate. Putem realiza hale cu deschideri de pana la 30 m fara reazame intermediare la costuri mai mici decat oricare alt sistem constructiv.

Lemnul lamelar este cel mai solid element din lemn. Procesul tehnologic prin care se obtine o grinda lamelara este unul complex, astfel produsul obtinut este un material de constructie ingineresc. Probabil ca va ganditi daca o grinda din lemn masiv nu este mai rezistenta decat una din lemn lamelar. Nu, nu este si haideti sa vedem de ce lemnul lamelar este superior.

Structura din lemn pentru grajd de vaci in Cluj Napoca.

Hala pe structura din lemn

Hale ieftine si spatiu liber de pana la 30 m deschidere?

Sigur! Datorita sistemului prefabricat de grinzi cu zabrele asamblate cu palci multicui putem obtine atat deschidere generoasa cat si un cost redus fata de halele din metal, de exemplu. In pagina “Acoperisuri prefabricate ” am prezentat pe larg acest sistem si cum putem creea cu ajutorul lui deschideri mari fara sa fie necesari stalpi intermediari.

Pentru a construi hale ieftine si cu deschidere mare fara stalpi de sustinere intermediari, puteti opta pentru 3 solutii constructive:

Haideti sa vedem de ce halele cu structura exclusiv din lemn sunt mai ieftine si mai avantajoase​