Proiectare

Proiectul dumneavoastra- provocarea noastra!

Proiecatare structuri din lemn

Primul pas spre realizarea oricarei constructii este proiectarea. In aceasta etapa se pune pe hartie tot ceea ce ulterior va deveni realitate.

Lucrarile tehnice de proiectare cuprind atat partea arhitecturala cat si partea structurala.

In partea structurala se trateaza solutiile adoptate pentru a oferi rezistenta necesara si comportarea corespunzatoare in exploatare a structurilor dupa modelul arhitectural propus.

Prin elaborarea unui proiect tehnic se defineste astfel arhitectura si se dimensioneaza elementele structurale dar si cele nestructurale pentru ca orice constructie sa devina realitate.

 

Acestea sunt raportate la zona de amplasament care impune incarcarile climatice aferente: vant, zapada, seism, cat si la detaliile arhitecturale impuse, de exemplu, tipul invelitorii.


Suntem pregatiti sa va oferim servicii complete de proiectare si consiliere tehnica, pentru oricare dintre fazele in care va aflati cu constructia, echipa noastra fiind licentiata in domeniul constructiilor civile .  

Proiectare structuri din lemn
Rolul nostru este dea oferi siguranta constructiei in exploatare si optimizrea eficienta a consumului de materiale utilizat in realizarea constructiei.
Proiectare structuri din lemn
Sectiune lemn
Coltar metalic lemn
Detaliu Fundatii
Proiectare grinzi lamelare
Terasa din lemn lamelar
Carport
Structura lemn cupola
Proiectare structuri din lemn