Acoperisuri sali de evenimente

Cel mai adesea, in constructia unei sali de evenimente, prima intrebare pe care un beneficiar o adreseaza este: "Pot obtine un spatiu liber, fara stalpi care sa ma incomodeze?"

O sala de evenimente este o investitie de viitor care necesita o atentie sporita inca din faza de proiectare.

Restaurant Complex Lebada – Bucuresti

Sarpanta grinzi lamelare
Indiferent de ce structura de rezistenta veti alege pentru pereti, structura acoperisului este cea care “dicteaza” sau nu stalpi sau reazem ele intermediare din interiorul salii. Rolul lor fiind de a sustine structura acoperisului peste un spatiu foarte generos.


Terasa Restaurant Tapo – Bucuresti. Datorita solutiei constructive, restaurantul se bucura de un spatiu larg de 17m deschidere. Grinzile cu zabrele folosite, au fost si mai bine puse in valoare de lumini si decorul din lemn aplicat.

Terasa Tapo

Sala de evenimente Elite Weddings & Events – Borsa, Maramures. In aceasta sala se pot organiza evenimente cu pana la 600 de persoane. Pentru a putea obtine o deschidere de 22 m, am propus beneficiarului un acoperis din grinzi cu zabrele din lemn in sistem industrializat.

Constructie sala de evenimente

Nu de putine ori ati intalnit  sali de evenimente unde ringul de dans era mic din cauza stalpilor sau vederea de la mese era obturata de acestia. Sarpantele realizate de noi in sistem industrializat permit deschideri de pana la 30 de metri fara stalpi de sustinere intermediari. 

Constructie sala de evenimente

Sala de evenimente Elite Weddings & Events – Borsa, Maramures

Constructie sala de evenimente

Despre sistmul de sarpanta industrializata am mai vorbit aici.

Vrei o oferta personalizata?

Lasa-ne adresa ta de email si numarul de telefon si te contactam noi!