Despre noi

Cine suntem si cum va putem ajuta

Cand am pornit la drum cu WoodCon ne-am propus sa oferim oamenilor care ajung la noi doua lucruri importante: solutii tehnice complete si calitate pentru structuri din lemn.

Stim cum este sa ai o idee dar sa nu cunosti drumul spre a o vedea si in realitate.  Dar mai ales stim cum este sa stai cu emotii daca vei primi la final un produs calitativ. Tocmai acestea au fost motoarele care au pus in miscare WoodCon. 

De-a lungul timpului am adunat langa noi oameni profesionisti si valorosi, pregatiti sa raspunda provocarilor de la proiecatare si pana la montaj. Astfel, ideea ta va fi de la inceput pana la sfarsit sub o singura umbrela. 

Ne mandrim cu lucrari care ne-au provocat din punct de vedere tehnic. De multe ori am gandit solutii constructive unice. Cu fiecare lucrare deosebita ne-am imbunatatit fie tehnica de executie, fie cea de proiectare.

Astfel, azi suntem in punctul in care ne declaram pregatiti sa facem fata oricarei provocari.

Ingineria structurilor din lemn

Lemnul este specialitatea noastra. Oferim solutii tehnice pentru orice aspect legat de constructiile civile si construim structuri din lemn ingineresti.

0 +
Mp construiti
0 +
Ani de experienta
0 +
Proiecte realizate